HiFu Ultralift 

Time to shine!

Droom jij ook van een strakke huid, minder rimpels en een facelift maar dan zonder chirurgische ingreep? Dan is de HiFu Ultralift zeker iets voor jou! Deze niet-invasieve manier van liften geeft je huid direct resultaat, wat haar de perfecte anti-aging behandeling maakt. De behandeling is aangewezen bij personen die verstevigend, verjongend of vetverminderend willen werken. De huid wordt gelift en strakker en vet wordt vernietigd. De mogelijk te behandelen zones zijn: gelaat, onderkin, hals, decolleté of lichaamzones (bv. buik, bovenarmen, binnenkant bovenbil,..) De huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, waardoor je een strakkere huid krijgt. Hierdoor krijg je hetzelfde effect als een mini-facelift, maar dan zonder operatie of chirurgie. Er is een onmiddellijk resultaat (30%) zichtbaar na de behandeling dat alleen maar beter wordt na verloop van tijd. 

Ook is het doeltreffend voor vetvermindering en kan het dienen voor het wegwerken van de dubbele kin, love handles, banana roll op de achterbillen,.. In tegenstelling tot een chirurgische ingreep is er geen periode van revalidatie, blauwe plekken en zwelling. Ook komen er geen insnijdingen, verdoving of littekens aan te pas. Simpelweg  een gevaarloze én doeltreffende behandeling die je huid duidelijk zichtbaar doet verjongen!

HiFu staat voor High Intensity Focused Ultrasound en maakt gebruik van geluidsgolven die diep in de huid dringen, waardoor de huid intens opwarmt en strakker wordt. Tijdens zo'n niet-chirugische anti-aging facelift, of bij het liften van andere huid op het lichaam, warmt de huid op tot maar liefst 65°C op een zeer korte tijdspanne. Deze lokale en hoge temperatuursstijging heeft volgende functies: vetvernietiging of de celvernieuwing en collageenproductie stimuleren.

 

Wat kun je verwachten van een HiFu-behandeling?

 • Huidverstrakking: HIFU richt zich op de diepere lagen van de huid, waardoor een merkbare verbetering van de huidtextuur en stevigheid wordt bereikt.
 • Vetvermindering: HIFU kan ongewenst vet verminderen (dubbele kin) en de contouren van het lichaam  (billen, love handles,..) verbeteren zonder chirurgie.
 • Cellulite-vermindering: Say goodbye to cellulite! HIFU helpt bij het wegwerken van cellulite.
 • Onmiddellijke resultaten: Na slechts één sessie ervaar je de voordelen van HiFu, en deze resultaten worden na verloop van tijd alleen maar beter.

Prijzen per behandeling

Er zijn twee à drie behandelingen nodig om een volledig resultaat te bekomen. Tussen elke behandeling is er een rustperiode van 6 weken.

HIFU versteviging gelaat en hals

495,00

HIFU versteviging gelaat en hals + dubbele kin

495,00

HIFU zone lichaam

Prijs varieert naargelang de grootte van de zone die behandeld wordt. 

250,00

LIPOHIFU vetmassavermindering of cellullite zone lichaam

Prijs varieert naargelang de grootte van de zone die behandeld wordt. 

450,00

Contra-indicaties

 • Botox behandelingen, fillers of inspuitingen met hyaluronzuur moet men minstens 2 weken wachten vooraleer HIFU kan toegepast worden.
 • Zwangerschap
 • Je hebt geen pacemaker, prothese, defibrillator of epilepsie
 • Op open wonden kan er niet behandeld worden.
 • Frequente opstoten van herpes virus zijn mogelijk (koortsblazen)
 • Je neemt geen bloedverdunners (bv. warfarine), hebt geen onstabiele bloedbanen of abnormale stollingsneiging.
 • Je hebt geen vasculaire aandoening: trombose of flebitis
 • Je hebt geen huidkanker gehad op de plaats van de behandeling.
 • Je bent niet in behandeling voor een zware ziekte waardoor je een verlaagde immuniteit hebt.
 • Een behandeling met Roaccutane moet 6 maanden voor de behandeling stop gezet worden.
 • Er wordt niet behandeld onder de 21 jaar.

Resultaat

Er is een onmiddellijke versteviging van de huid merkbaar (30%). Afhankelijk van de leeftijd en de mate van verslapping van de huid zijn de resultaten 3 à 6 maanden na de laatste sessie op z'n best, omdat het zo lang duurt vooraleer het collageen terug helemaal opgebouwd is. Hierna blijft het optimale resutlaat nog 12 tot 24 maanden zijn resultaat behouden.

In tegenstelling tot een chirurgische ingreep is er geen periode van revalidatie, blauwe plekken en zwelling. Ook komen er geen insnijdingen, verdoving of littekens aan te pas. Simpelweg  een gevaarloze én doeltreffende behandeling die je huid duidelijk zichtbaar doet verjongen!

Als erkend HiFu-specialist zal ik je begeleiden en zorgen voor een comfortabele en effectieve behandeling. Zie er weer op je best uit en voel je zelfverzekerder dan ooit tevoren. Waar wacht je nog op? Maak een afpsraak voor jouw HiFu-behandeling en ontdek de voordelen van deze innovatieve technologie.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en te helpen stralen!

Onmiddellijk resultaat na één HIFU-behandeling: strakkere huid, kaak- en halslijn en zichtbaar minder diepe rimpels of verslapping. Er is amper 45 minuten tijd tussen de voor en na foto's. Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig voor het volledige resultaat. Het optimale resultaat is zichtbaar 3 tot 5 maanden na de behandeling en houdt dan nog eens minstens één jaar aan.

Wil jij ook deze ongelooflijke transformatie ervaren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Samen tillen we jouw schoonheid naar een hoger niveau!