Make-up Workshop

Leerrijk en ontspannend

Tijdens een make-up workshop wordt jouw ideale make-up van begin tot einde overlopen. We kijken naar jouw huidtype, gezichtsvorm, verwachtingen,.. en komen zo tot een gepersonaliseerde make-up die je nog meer doet stralen. Na de workshop kan je thuis zelf op een eenvoudige manier aan de slag met alle tips en tricks die je meekrijgt.

Een make-up workshop kan op aanvraag georganiseerd worden, zowel privé als in groep.

Groepsworkshop

In groep heel leuk voor een vriendinnenuitstap, verjaardag, vrijgezellenfeest of onder collega's. De groepsworkshops zijn inclusief een hapje en drankje, wat telkens een gezellige namiddag of avond met zich meebrengt. 

Groepsworkshops dienen minimum 2 maand op voorhand aangevraagd te worden om een plaats in de agenda te garanderen. Neem contact op voor meer info via het e-mailadres of telefoonnummer bij de contactgevens onderaan de pagina.

€25,00 per persoon / minimum 6 pers. / duurtijd 3u

Individuele workshop 

Kom je liever individueel? Dan heb ik alle aandacht voor jou en leer je stap voor stap zoals een echte professional hoe je zelf een naturelle, makkelijke en alledaagse make-up aanbrengt met de nodige tips en tricks. Na een uurtje make-up advies ken je heel wat simpele make-up technieken om jezelf mooi en natuurlijk op te maken en kan je stralend de dag tegemoet..

€65,00  / individueel  / 1u