Praktische info

Afspraak maken

Plan jouw behandeling eenvoudig en makkelijk in via de online agenda. Het is mogelijk om meerdere behandelingen per afspraak te selecteren. Zorg ervoor dat je het e-mailadres correct invult, zodat je zeker een bevestigingsmail van de afspraak ontvangt. Heb je deze niet ontvangen? Dan is er vast iets fout gelopen tijdens het maken van je afspraak en neem je best even contact op.

Om lange wachttijden te vermijden, raad ik aan om afspraken tijdig in te plannen.

Ik probeer iedereen binnen de afgesproken tijd te behandelen, gelieve dus op tijd te komen. Indien u te laat zal komen, gelieve mij dan zeker een kwartier op voorhand te verwittigen.

Annulatiebeleid

Gelieve 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn. Indien u 15 minuten (of langer) te laat bent op de afspraak kan ik deze annuleren en zullen onderstaande regels m.b.t. annuleringen gelden.

Mocht je verhinderd zijn, kan je je afspraak kostenloos tot 24u op voorhand annuleren of verplaatsen. Bij annulering minder dan 24u op voorhand of no-show, krijgt de klant bij de eerste keer keer een verwittiging. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de behandeling in rekening gebracht, aangezien deze tijd speciaal voor u vrijgehouden werd. Gebeurt dit nog een 3de keer, dan kan ik in de toekomst helaas geen tijd meer vrijmaken in mijn agenda voor jou.

Op uw persoonlijke klantenkaart staat elke afspraak genoteerd, twee dagen voor aanvang van de afspraak ontvangt u een herinneringsmail. Op beiden staat duidelijk vermeld dat afspraken minimum 24u op voorhand dienen afgezegd te worden.

Ik doe dagelijks mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te behandelen. Uiteraard heb ik begrip voor iedere situatie, maar het is voor voor mij onmogelijk om een last minute weggevallen plaats nog op te vullen.

Annuleringen kunnen enkel telefonisch gemaakt worden.

Betalen

In het salon kan je contant of via de Payconic/Bancontact app betalen. Online afspraken kunnen op voorhand online afgerekend worden of op de afspraak zelf.

 

Parkeren

In de aangrenzende straten kan de auto geparkeerd worden. Enkel in de Leopold II Laan dient een parkeerschijf te liggen, de andere straten zijn gratis. De parkeerschijf is 2u geldig. Kom je met de fiets? Dan kan je deze in het fietsenrek voor de deur plaatsen.

Cadeaubon

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, valentijn, moederdag, Kerst of Nieuwjaar? Schenk een cadeaubon van bij ons. Quality time gegarandeerd!

Cadeaubonnen kunnen zowel online als in het salon aangekocht worden.