BBody

 

"Filters are great, but a glow is better."

 

Marine Collageen, is absoluut de hype waard!

Wil jij een stralende huid, stevige nagels en kan je haardos een extra boost gebruiken? Dan is Bbody’s gehydrolyseerd viscollageen uit Ijsland een absolute Must-Have!

Waarom Marine Collageen gebruiken?

Collageen wordt van nature uit aangemaakt door het lichaam en is het meest voorkomende eiwit. Vanaf het 25ste levensjaar verminderd de natuurlijke productie van collageen en treedt het verouderingsproces in werking. Bbody's Hydrolyzed Collageen helpt je er stralend en jong uit te blijven zien. Viscollageen leunt het sterkste aan bij het collageen van het menselijke lichaam waardoor het makkelijker opgenomen, verspreid en verteerd wordt door het lichaam.

Wat doet Bbody's Hydrolyzed Collageen?

  • De huid haar veerkracht en elasticiteit terug te geven.
  • De natuurlijke nagels te verstevigen.
  • De haargroei te stimuleren.
  • Spieren en gewrichten ondersteunen.

 

100% Hydrolyzed Collageen, hoe gebruiken?

Door zijn neutrale smaak kan je makkelijk een eetlepel Hydrolyzed Collageen toe aan je favoriete ongesuikerde warme drank en die je bij voorkeur nuttigt op een nuchtere maag. 25+ers voegen 2 eetlepels toe... Wij zijn alvast benieuwd naar jouw verbluffende beauty resultaten.

Hydrolyzed Collageen met Vitamine C 300gr | Bbody

Hydrolyzed Marine Collageen gecombineerd met de meest hoogwaardige vorm van vitamine C. Voor wie een stralende huid, stevige nagels en een volle haardos wil en daarenboven een energieboost van vitamine C kan gebruiken. Hydrolyzed Collageen met Vitamine C van Bbody, vervullen al je wensen.

96% gehydrolyseerde vis collageen gecombineerd met 3% vitamine C, met een verfrissende smaak van Sinaas is perfect voor zij die de collageen liever met water drinken. Daarenboven wordt de opneembaarheid van het collageen door de vitamine C verbeterd en houdt het je energielevel op peil. 

Waarom Marine Collageen met Vitamine C gebruiken?

Bbody's Hydrolyzed Collageen met vitamine C helpt je er stralend en jong uit te blijven zien. De toevoeging van Vitamine C aan het collageen poeder, zorgt ervoor dat het makkelijker opneembaar is door het lichaam en geeft je een energieboost, perfect om je dag te kickstarten.

 

Hydrolyzed Collageen met Vitamine C, hoe gebruiken?

Voeg een eetlepel (10 gr) Hydrolyzed Collageen met Vitamine C toe aan je favoriete ongesuikerde koude(*) drank en nuttig op een nuchtere maag. 25+ers voegen 2 eetlepels toe... Wij zijn alvast benieuwd naar jouw verbluffende beauty resultaten.

(*)Good to know: Vitamines gaan verloren wanneer ze aan warme dranken worden toegevoegd!