Gelaatsverzorging

Reset & glow!

Heb jij ook zo'n druk leven en amper tijd voor jezelf? Rushen in de badkamer 's morgens, de was en de plas, je To- do lijstje afwerken... Maak van jezelf een prioriteit, zet jezelf eens bovenaan jouw lijstje en laat je op regelmatige basis verzorgen door een professional. Heerlijk genieten, volledig ontspannen en meteen zichtbaar resultaat! Bovendien is het beste wat je kan doen, eens écht relaxen en loslaten. Neem tijd om je huid gezond en gelukkig te maken. Because we (skin)care!

Voor een gelaatsverzorging wordt er gewerkt met de producten van Gerard's, een exclusief cosmetica merk made in Italy. Met hun voedende, beschermende en huidverbeterende producten zorgen ze voor een stralende en egale huid. Niet alleen vandaag, maar elke dag opnieuw!

Handige weetjes

 • Vanaf een gemiddelde 25-jarige leeftijd neemt collageen en elastine af in de huid. Deze lichaamseigen stoffen zorgen ervoor dat onze huid jong, strak & glad blijft. Het is belangrijk tijdig met huidverzorging te starten en bovendien voor anti-aging producten te gaan kiezen, zodat collageen en elastine op peil gehouden wordt.
 • Een behandeling in kuurvorm wordt twee maal per jaar aangeraden tijdens de seizoenswisselingen.
 • Alle behandelingen in kuurvorm dienen telefonisch gemaakt te worden.

Beautytip!

Smeer elke dag een dagcrème met SPF. Zonnebeschading is één van de grootste factoren van huidveroudering. Een Sun Protection Factor is het enige ingrediënt dat huidveroudering kan doen vertragen. In koude maanden is een lage SPF prima, maar gedurende de warme maanden dien je een SPF 50 aan te brengen voor een betere bescherming.

Prijslijst

 • Basis verzorging voor een fris gevoel

 • Voor huiden die de eerste tekenen van veroudering vertonen, of een snelle anti-stress behandeling voor jongere huidtypes. Hyaluronzuur vult de eerste rimpels aan, peptiden geven een liftend effect. Rode klei zorgt voor hydratatie, wat de huid elastisch en strak houdt.

 • Verzacht de gevoelige, reactieve en couperose huidtypes diep van binnen en bestrijdt symptomen van een branderig prikkend gevoel, roodheden en jeuk. Herstelt, kalmeert, beschermt en vernieuwt de huid met een optimale hydratatie als resultaat.

 • Multivitamine verzorging voor een dunne, gestresste en doffe huid. Antioxidanten beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonnestralen, vervuiling en rook, en om de zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering te verminderen. Bosbes, acerola en haver stimuleren de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur, wat resulteert in een soepele, gladdere en stralende huid.

 • Ideaal bij dehydratatie, rimpels en tekenen van huidverslapping. De ingrediënten collageen, elastine en hyaluronzuur werken samen voor een langdurige hydratatie en lifting van de weefsels. Bladgoud maakt het gezicht stralend en werkt als een algemene filter.

 • Voor huiden met actieve acné en onzuiverheden. Geeft een herbalancerende werking op de talgproductie. Groene klei en mos zuiveren de poriën, verwijderen onzuiverheden en absorberen overtollig talg. Witte tijm en Meidoorn kalmeren de huid, verminderen irritaties en roodheden, veroorzaakt door acné. Nadien rest een frisse, zijdezachte huid met een matte afwerking.

 • Minimaliseert huidvlekken en andere verkleuringen door zonnebeschadiging en huidveroudering en geeft een uniforme stralende kleur aan de huid. Dit met een buitengewoon anti-verouderingseffect, ongeacht de leeftijd. Kan als losse behandeling of in kuurvorm (van €70 tot €300 euro).

 • Ideaal voor rijpe, vermoeide huidtypes met diepe rimpels, uitdroging, en verlies van elasticiteit.  Gevriesdroogde vezels van mariene collageen worden gereactiveerd d.m.v. een matricol infusie die zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie. Diepe rimpels worden gladgestreken, waardoor het gezicht en de hals soepel, strak en verjongd wordt.

 • Ideaal voor rijpe, vermoeide huidtypes met diepe rimpels, uitdroging, en verlies van elasticiteit.  Gevriesdroogde vezels van mariene collageen worden gereactiveerd d.m.v. een matricol infusie die zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie. Diepe rimpels worden gladgestreken, waardoor het gezicht en de hals soepel, strak en verjongd wordt.

 • Aangeraden bij doffe huid, onregelmatige huid, rokershuid, grove poriën, onregelmatige huid, verdikte huid en onzuivere huid. Glycolzuur gaat met zijn exfoliërende werking oneffenheden, tekenen van veroudering en een ongelijkmatige teint zichtbaar verminderen. Er is een verfijnde huidtextuur en stimulering van de celvernieuwing. De huid is stralender, helderder en voller.

   

Epilaties van de wenkbrauwen en/of bovenlip/kin zijn niet inbegrepen in een gelaatsverzorging, maar kunnen wel apart bijgeboekt worden. Dit supplement vind je onderaan de categorie 'Gelaatsverzorging' bij de online boekingsknop terug.

" Happiness is a habit, so is your skincare! "