Azure Tan

 

Glow baby, glow!

Azure Tan, jouw nieuwe geheim voor een stralende huid! Deze wonderbaarlijke producten zijn niet alleen ontworpen om je huid te hydrateren en te laten stralen, maar je bouwt ook nog eens geleidelijk aan een prachtig kleurtje op. Double win!

 

Wil jij een langaanhoudende tan?

Hylaronzuur’s hydraterende eigenschappen zorgen ervoor dat jouw ‘fake’ tan minder vlug verdwijnt. Door het vocht in je huid vast te houden en te blijven hydrateren zal je tan mooi en gelijkmatig verdwijnen en heb je een langer behoud van je kleurtje. Say hello to that stunning glow that lasts!

De spraytan solutions, face tan serums & self-tan body serums van Azure tan bevatten allemaal hyaluronzuur.

Discover the power of Hyaluronic Acid for your skin and tan!

Hoogwaardige producten

Elk ingrediënt in de producten heeft een specifieke rol bij het behandelen van huidproblemen met een natuurlijk ogende tan als resultaat. De Azure Tan experts van dit Australische merk beoordelen alle grondstoffen en het productieproces om ervoor te zorgen dat alleen de veiligste en milieuvriendelijkste ingrediënten in hun formules worden gebruikt. Geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, formaldehyde, styreen & styreenoxide of ftalaten. De producten zijn 100% vegan, werden niet op dieren uitgetest en zijn volledig cruelty free.

Huidverzorgende tanningproducten:

  • Shimmering Tanning Body Butter €24,90 
  • Nourish & Glow Gradual Tanning Lotion €19,90 
  • Supple Skin Body Tanning Serum €24,90
  • Face Tan Serums €29,90