La Beauté d'Ana

Huismerken

Gerard's Cosmetics

Welkom in de wereld van Gerard's Cosmetics, een merk van Italiaanse bodem dat zich vertegenwoordigt sinds 1970. Sluit je ogen, adem langzaam in en wees gewoon jezelf. De producten van Gerard's volgen jouw persoonlijkheid, zijn volledig natuurlijk, bevatten geen parabenen, zijn dermatologisch getest en nikkelvrij. Dit om de huid volledig te respecteren. Met hun voedende en beschermende producten zorgen ze voor een stralende en egale huid. Niet alleen vandaag, maar elke dag opnieuw!

Heb je iets nodig van producten? Geef een seintje op 0477642997 en we stellen de producten van Gerard's samen die het best bij jouw huid passen. Op de pagina huidadvies vind je alvast een stappenplan met handige tips terug voor jouw perfect skincare routine.

'"I believe that all women are pretty without make-up 

and can be pretty powerful with the right make-up!"

 

Mii Cosmetics

Houd jij ook van een frisse en stralende make-uplook? Dan is Mii Cosmetics het antwoord op deze vraag!

Mii Cosmetics is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma op minerale basis die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jezelf naar voor te brengen, op een huidvriendelijke manier.Voor de uiterst gevoelige huidjes is er ook een 100% zuivere minerale lijn.

Met Mii willen we elke vrouw verzekeren dat elke make-upkeuze de juiste is. Heb je iets van producten nodig? Contacteer ons en ontdek enkele Mii musthaves voor een natuurlijke, maar stralende look.