La Beauté d'Ana

Geniet van een verwenmomentje bij La Beauté d'Ana, een puur moment van ontspanning. Anastasia zorgt er al sinds 2015 voor dat je bij haar kan genieten en het dagelijkse leven even achter je kan laten. Je mooi en verzorgd voelen, bij La Beauté d’Ana kan dat elke keer opnieuw. De huiselijke sfeer en rustgevende muziek zorgen voor een moment van zen en zaligheid. De behandelingen worden met precisie, een brede vakkennis én een gezellige babbel uitgevoerd. 

 

Permanente make-up

Elke morgen stralend wakker worden hoeft niet langer een droom te zijn. Met permanente make-up ben wordt je nog mooier en spaar je alleen maar meer tijd uit voor de spiegel in de badkamer. Draag je een bril die het bemoeilijkt om je te maquilleren? Of ga je vaak zwemmen of sporten waardoor je make-up uitloopt? Dan is permanente make-up de oplossing voor jouw toekomst.

Make-up workshop

Verjaardag, vrijgezellen of teambuilding? Niets zo leuk als met vriendinnen onder elkaar te make-uppen! Een make-up workshop is dan ook ideaal om tijdens een vrijgezellen in te plannen of voor een avondje stappen. Tijdens deze workshop leer je jezelf mooi opmaken onder begeleiding van een professionele make-up artieste. Geniet gedurende de workshop van een glaasje bubbels en een hapje. Datums voor de groepsworkshop zijn terug te vinden onderaan de pagina, maar kan ook op aanvraag georganiseerd worden. Een workshop duurt makkelijk 3 uren. Best vraag je deze dus tijdig (tussen de 4 à 8 weken op voorhand) aan, om zeker te zijn dat jou gewenste datum nog beschikbaar is.

Laserontharing

Ben jij die harige benen of oksels ook beu? Of heb je last van ingegroeide haren en stoppels? Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit! Twijfel je nog, kom dan langs voor een gratis testsessie en ervaar het zelf. Kies jij ook voor een zorgeloze, haarvrije toekomst? Maak dan snel een afspraak.

,,I hope you feel beautiful today''

Nice to know:

  • De agenda is snel volboekt waardoor vrije plaatsen zeer beperkt zijn. Plan tijdig uw afspraken in om teleurstelling te voorkomen. Gelieve afspraken zo goed mogelijk na te komen en niet te verplaatsen.
  • Enkel nog nieuwe klanten voor spraytan, wimpers, make-up, permanente make-up en laserontharing.
  • Ben je geen bestaande klant en heb je een cadeaubon? Dan kan je uiteraard éénmalig langskomen met je cadeaubon.
  • Bij interesse voor permanente laserontharing kan je zowel online als telefonisch een GRATIS TESTSESSIE inplannen, afspraken zijn mogelijk elke 6 weken.
  • Jaarlijks verlof van 30 oktober t.e.m. 5 november.
  • Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, valentijn, moederdag, Kerst of Nieuwjaar? Schenk een cadeaubon van bij ons. Quality time gegarandeerd!