La Beauté d'Ana

Gelaatsverzorging

Een stralende en egale huid

Welkom in de wereld van Gerard's Cosmetics, een merk van Italianse bodem dat zich vertegenwoordigt sinds 1970. Sluit je ogen, adem langzaam in en wees gewoon jezelf. De producten van Gerard's volgen jouw persoonlijkheid, zijn volledig natuurlijk, bevatten geen parabenen, zijn dermatologisch getest en nikkelvrij. Dit om de huid volledig te respecteren. Het doel is er maar één: innovatieve en uiterst aangepaste behandelingen aanbieden, gericht op alle behoeften van de huid, met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met hun voedende en beschermende producten zorgen ze voor een stralende en egale huid. Niet alleen vandaag, maar elke dag opnieuw!

Nice to know..

  • Tussen onze 25 - en 30-jarige leeftijd neemt collageen en elastine af in de huid. Deze lichaamseigen stoffen zorgen ervoor dat onze huid jong, strak & glad blijft. Het is belangrijk tijdig met huidverzorging te starten. Bovendien mogen huidverzorgingsproducten op een leeftijd van 30 jaar al anti-age zijn, zodat collageen en elastine op peil gehouden wordt.
  • Een behandeling in kuurvorm wordt 2 maal per jaar aangeraden tijdens de seizoenswisselingen.
  • Alle behandelingen in kuurvorm dienen telefonisch gemaakt te worden.

Beautytip!
Smeer elke dag een dagcrème met SPF. Zonnebeschading is één van de grootste factoren van huidveroudering. Een Sun Protection Factor is het enige ingrediënt dat huidveroudering kan doen vertragen. In koude maanden is een lage SPF prima, maar gedurende de warme maanden dien je een hogere beschermingsfactor aan te brengen voor een betere bescherming.

Prijslijst

Mini Care
€45,00
Golden Care
€99,00

Vanaf €70 tot €300 euro.

Vanaf €70 tot €300 euro.

" Happiness is a habit, so is your skincare! "