La Beauté d'Ana

Geniet van een verwenmomentje bij La Beauté d'Ana, een puur moment van ontspanning. Anastasia zorgt er al sinds 2015 voor dat je bij haar kan genieten en het dagelijkse leven even achter je kan laten. Je mooi en verzorgd voelen, bij La Beauté d’Ana kan dat elke keer opnieuw. De huiselijke sfeer en rustgevende muziek zorgen voor een moment van zen en zaligheid. De behandelingen worden met precisie, een brede vakkennis én een gezellige babbel uitgevoerd. 

 

Hifu Ultralift

Één van de nieuwste anti-age behandelingen is HIFU (high intensity focus ultrasound). De huid wordt gelift en verstevigd en vet wordt vernietigd. De behandeling is aangewezen bij personen die verstevigend, strakker of vetverminderend willen werken. De te behandelen zones zijn: gelaat, onderkin, hals, decolleté of lichaamzones (bv. buik, bovenarmen, binnenkant bovenbil,..) De huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, waardoor de huid strakker wordt. Hierdoor krijg je hetzelfde effect als een mini-facelift, maar dan zonder operatie of chirurgie. Er is een onmiddellijk resultaat zichtbaar na de behandeling dat alleen maar beter wordt na verloop van tijd. Ook is het doeltreffend voor vetvermindering en kan het dienen voor het wegwerken van de dubbele kin, love handles, banana roll op de achterbillen,.. In tegenstelling tot een chirurgische ingreep is er geen periode van revalidatie, blauwe plekken en zwelling. Ook komen er geen insnijdingen, verdoving of littekens aan te pas. Simpelweg  een gevaarloze comfortabele én doeltreffende behandeling die je huid duidelijk zichtbaar doet verjongen!

Permanente make-up

Elke morgen stralend wakker worden hoeft niet langer een droom te zijn. Met permanente make-up ben wordt je nog mooier en spaar je alleen maar meer tijd uit voor de spiegel in de badkamer. Draag je een bril die het bemoeilijkt om je te maquilleren? Of ga je vaak zwemmen of sporten waardoor je make-up uitloopt? Dan is permanente make-up de oplossing voor jouw toekomst.

Laserontharing

Ben jij die harige benen of oksels ook beu? Of heb je last van ingegroeide haren en stoppels? Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit! Twijfel je nog, kom dan langs voor een gratis testsessie en ervaar het zelf. Kies jij ook voor een zorgeloze, haarvrije toekomst? Maak dan snel een afspraak.

,,I hope you feel beautiful today''

Nice to know:

  • De agenda is snel volboekt waardoor vrije plaatsen zeer beperkt zijn. Plan tijdig uw afspraken in om teleurstelling te voorkomen. Gelieve afspraken zo goed mogelijk na te komen en niet te verplaatsen.
  • Er worden geen nieuwe klanten aanvaard voor voetverzorging of andere nagelbehandelingen. 
  • Bij interesse voor permanente laserontharing kan je online als telefonisch een GRATIS TESTSESSIE inplannen.
  • Jaarlijks verlof van 2 januari t.e.m. 7 januari.
  • Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, valentijn, moederdag, Kerst of Nieuwjaar? Schenk een cadeaubon van bij ons. Quality time gegarandeerd!