Welkom bij La Beauté d’Ana!

winkel oostduinkerkeGeniet nu van jou guilty pleasure bij La Beauté d'Ana, een puur moment van ontspanning. La Beauté d'Ana is centraal gelegen en biedt  schoonheidsbehandelingen tegen een betaalbare prijs. De huiselijke sfeer zorgt voor een moment van zen en zaligheid. Een koffietje tijdens uw pedicure en een gezellige babbel ontbreken hier zeker niet. Bovendien is er elke dinsdag een 'late night' service voorzien tot 21u, voor elk wat wils!

Beschikt u zelf niet over de tijd of de juiste middelen om tot het instituut te komen? Geen probleem, want La Beauté d’Ana komt ook bij u aan huis!

Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer +32 (0)477 642997, online via de knop 'boek nu online' of per e-mail (zie onderaan pagina).

 Er kan enkel cash betaald worden en niet per bankkaart.

 

Nice to know:

  • Donderdagavond 20 februari is er opnieuw een make-up workshop in het schoonheidssalon, dit samen met een hapje en een drankje.
  • Zondavoormiddag 23 februari organiseren we een make-up workshop met heerlijk ontbijt, bij David & Dupont in Nieuwpoort.

Inschrijven voor een workshop kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.